Posts

Showing posts from January, 2008

JoinDomain VMExtensionProvisioningError when deploying WVD (aka Conflict Error)

Deploying WVD Fails with a conflict error and when clicking for more information it presents a conflict and not much else that is useful by way of toubleshooting. Hopefully this helps someone else as it had me head scratching for a little while.. When creating the Host Pool, make sure that you haven't made the fatal error of using the Azure Active Directory Credential INSTEAD of the Local AD Domain Credential.  i.e do not use USER@m365xxxxx.onmicrosoft.com to domain join, even if it links back to the domain - this is where the conflict arrises.    Instead, use your full internal domain UPN.  USER@prefix.domain.co.uk  Re-deploy your same configuration and you should find it goes through now without any problems. Additional findings.... Albeit my mistake above was an easy one, it does appear the error is directly linked to the domain join process. If you go into your resource groups, locate the session host and MSTSC directly to it.  Try the domain join pr

'Error in registry for extension "Exchange Extensions;?"' error message when you start Outlook 2003

Bit of an awkward one, it was said to have been fixed in an update but I have seen it once or twice since: To Fix simply follow the following steps: Close Outlook 2003. Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK. Expand the registry, and then click to select the following subkey: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Exchange\Client\Extensions Right-click Exchange Extensions, and then click Delete. Click Yes to confirm the deletion of the Exchange Extensions string value. Exit Registry Editor and restart Outlook. N.B Always take copies of your registry before modifying any entries.