JoinDomain VMExtensionProvisioningError when deploying WVD (aka Conflict Error)

Deploying WVD Fails with a conflict error and when clicking for more information it presents a conflict and not much else that is useful by way of toubleshooting. Hopefully this helps someone else as it had me head scratching for a little while.. When creating the Host Pool, make sure that you haven't made the fatal error of using the Azure Active Directory Credential INSTEAD of the Local AD Domain Credential.  i.e do not use USER@m365xxxxx.onmicrosoft.com to domain join, even if it links back to the domain - this is where the conflict arrises.    Instead, use your full internal domain UPN.  USER@prefix.domain.co.uk  Re-deploy your same configuration and you should find it goes through now without any problems. Additional findings.... Albeit my mistake above was an easy one, it does appear the error is directly linked to the domain join process. If you go into your resource groups, locate the session host and MSTSC directly to it.  Try the domain join pr

CRM 4: Cannot publish a workflow that has a send email task

I found to fix this you had to change the web.config, other people have assured me this should only happen when you change the web.config file manually but we didn't so...who know's. The fix seems complex but is all to common and after a while seems quite common.

Solution
Open the Microsoft CRM Web site web.config file in an editor like Notepad and add the following section to it in order to continue publishing workflows:

In the section



…multiple lines here



Comments

Popular posts from this blog

This product type does not match the list of supported product types

SBS 2008 hangs on Applying Computer Settings

LSASS.EXE - System Error / Rebuilding Active Directory Indices. When booting windows server 2003