Posts

Showing posts from June, 2009

JoinDomain VMExtensionProvisioningError when deploying WVD (aka Conflict Error)

Deploying WVD Fails with a conflict error and when clicking for more information it presents a conflict and not much else that is useful by way of toubleshooting. Hopefully this helps someone else as it had me head scratching for a little while.. When creating the Host Pool, make sure that you haven't made the fatal error of using the Azure Active Directory Credential INSTEAD of the Local AD Domain Credential.  i.e do not use USER@m365xxxxx.onmicrosoft.com to domain join, even if it links back to the domain - this is where the conflict arrises.    Instead, use your full internal domain UPN.  USER@prefix.domain.co.uk  Re-deploy your same configuration and you should find it goes through now without any problems. Additional findings.... Albeit my mistake above was an easy one, it does appear the error is directly linked to the domain join process. If you go into your resource groups, locate the session host and MSTSC directly to it.  Try the domain join pr

This product type does not match the list of supported product types

I got this message installing a HP CM1312 on an SBS server, how on earth it is justifiable that an SBS server doesnt meet requirements is beyond me, obviously this being a network shared printer this was no solution so I had to install it. Even going to the HP website you get the same installer package so you can't use the add printer wizard... a few hours with HP later and finally we cracked it. So to get past this error simply hold down CTRL + SHIFT when pressing Cancel on the installer, this will then keep the installer running passed the error and works a treat. Enjoy! Did I solve your problem? Buy me a virtual beer by clicking on a Google ad :). Thanks!